«Jeg var gravid, for pokker!»

Beskyldt for å gå med mageprotese. Beyoncé altså. Fordi hun ville vi skulle tro hun var gravid. Helt sant.

Beskyldt for å gå med mageprotese. Beyoncé altså. Fordi hun ville vi skulle tro hun var gravid. Helt sant.

Det er det stakkars Beyoncé har måttet si til verden. For en absurd ting å måtte hevde etter å ha født sitt eget barn. Men det er ikke så rart heller. Desperate kjendisblekker trenger nye, spektakulære vinklinger til hva stjernene holder på med, og hva er det vel mer dynamitt i enn i kjendis (les: kvinne) med fin kropp (som hun sikkert ikke vil ødelegge ved å føde babyer) + surrogati = SJOKK! (og mange, mange klikk, som også rampelusa Khloe Kardashian har fått merke ). Det absurde er at hun faktisk må sette av tid i en fersk dokumentar om sitt meget private liv, og snakke om disse ryktene:

«There’s a stupid rumor. The most ridiculous rumor I think I’ve ever had about me. It’s crazy. To think I would be that vain – I respect mothers and women so much and to be able to experience bringing a child into this world, if you’re lucky and fortunate enough to experience that, I would never, ever take that for granted.»

Sier altså Beyonce i HBO-dokumentaren, hvor hun også snakker om traumet etter å ha mistet et barn.

Det er nedrig, og fullstendig respektløst, men det er det ganske mye som er. Og, I stand corrected. Det er ikke bare kvinnelige kjendiser som blir utsatt for fremstillingen av dem som egoistiske menneskehandlere. Elton John og ektemannen David Furnish har også fått merke denne type oppmerksomhet.

Ja, dere betale ikkke surrogaten mer? Nehei. Mhm.

Ja, dere betale ikke surrogaten mer? Nehei. Mhm.

Bildet som skal opp og frem, er at det å få seg barn, er like enkelt som å gå i butikken og kjøpe seg en tyggispakke. Verden vil bedras, og siden «trending topic» likevel er surrogati, hvorfor ikke henge alt kjendisene gjør på slike knagger. Det er bare å beklage at journalistyrket er belemret idioter. Men på den andre siden, det er ikke sikkert man skal kalle vissvasset for journalistikk.

Alt godt

Mala

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s